Huren bij Revental

Revental heeft diverse middelen beschikbaar voor verhuur. Of je een tuinfeest geeft en licht en geluid nodig hebt, of een presentatie moet geven waarbij beeld, geluid en spraakversterking geregeld moet worden. Bij Revental is er veel mogelijk. De genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

Een reservering plaatsen kan via deze website, maar kan ook telefonisch, via WhatsApp of per e-mail. Staat een bepaald product er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw in het assortiment!

Nieuw bij Revental

Partytent easy-up 3 x 4,5 meter

€ 40,00
Nieuw bij Revental
Nieuw bij Revental

Partytent easy-up 3 x 4,5 meter

€ 40,00

Niemand houdt van een drankje dat is aangelengd met water door een regenbui. Een partytent doet wonderen!

De tent is binnen no-time op te zetten met 2 personen zodat jij en je gasten droog staan tijdens het feestje, of beschermd worden tegen de zon.

 

Meegeleverd

  • Draagtas
  • Zijwanden
  • Haringen en scheerlijnen

De tent zal ik ter plekke opzetten, daarbij is wel minimaal 1 persoon nodig om te helpen. 

 

De genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

Huurperiode

De aangegeven prijs is per 24 uur. Hier kan natuurlijk iets van afgeweken worden als dat met de planning beter uitkomt. In goed overleg is veel mogelijk!

Kom je het product bijvoorbeeld op vrijdag ophalen, en op zondag terugbrengen, dan betaal je voor 2 dagen en kies je voor de optie "2 dagen". Wil je het product langer dan 7 dagen huren, neem dan contact met mij op.