20% extra korting op het gehele verhuurassortiment in 2021 met kortingscode: REVENTAL2021

Home » Verhuur

Huren bij Revental

Revental heeft diverse middelen beschikbaar voor verhuur. Of je een tuinfeest geeft en licht en geluid nodig hebt, of een presentatie moet geven waarbij beeld, geluid en spraakversterking geregeld moet worden. Bij Revental is er veel mogelijk. De genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

Een reservering plaatsen kan via deze website, maar kan ook telefonisch, via WhatsApp of per e-mail. Staat een bepaald product er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

COVID-19

Maatregelen om verspreiding te voorkomen

Om verspreiding van het Coronavirus te beperken, hanteer ik de RIVM richtlijnen.

De verhuurproducten worden ontsmet voordat deze aan jou worden vergeven. Je krijgt ontsmettingsdoekjes mee zodat je gedurende het gebruik van het product deze kan ontsmetten. Bij het afhalen of bezorgen van producten kun je betalen door middel van een mobiel pinautomaat.

Nieuw in het assortiment!

Nieuw bij Revental! Een ijsblokjesmachine.

Handmatig bij te vullen en eenvoudig te bedienen. Ideaal voor drukke bars, cafés en restaurants. Geen waterafvoer nodig; verwijder simpelweg de deksel, vul het waterreservoir bij en verse ijsblokjes zullen in de uitneembare mand verschijnen. De mand is groot genoeg voor ongeveer 120 kogelvormige ijsblokjes.

Je kan zelf kiezen welk formaat de ijsblokjes moeten hebben. De machine maakt 17KG ijsblokjes per 24 uur.

 

Meegeleverd

  • Schep
  • Voorraadmand
  • Maatbeker (om het waterreservoir te vullen)
  • Handleiding

 

De genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

Huurperiode

De aangegeven prijs is per 24 uur. Hier kan natuurlijk iets van afgeweken worden als dat met de planning beter uitkomt. In goed overleg is veel mogelijk!

Kom je het product bijvoorbeeld op vrijdag ophalen, en op zondag terugbrengen, dan betaal je voor 2 dagen en kies je voor de optie "2 dagen". Wil je het product langer dan 7 dagen huren, neem dan contact met mij op.