20% extra korting op het gehele verhuurassortiment in 2021 met kortingscode: REVENTAL2021

Home » Over... » ...Revental

Over Revental

Hoe ik werk

1. Vrijblijvende afspraak maken

2. Offerte met prijsindicatie

3. Voorbereidingen treffen

4. Laat het event beginnen!


Een afspraak maken kan per mail, telefoon, of via dit formulier. Ik zal vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Nadat we onze eerste afspraak hebben gehad, ontvang je van mij een offerte voor mijn diensten. Deze kun je digitaal goedkeuren.

Zodra de offerte goedgekeurd is, ga ik aan de slag met de voorbereidingen. Ik hou je regelmatig op de hoogte over de voortgang van jouw evenement. 

Voor dat je het weet is het zo ver. Alles is voor je geregeld zodat je zelf tijd over houdt om met jouw gasten/klanten te kunnen praten.

Revental is een evenementenplanner én verhuurbedrijf voor licht en geluid, gevestigd in Lochem. Revental is opgericht in 2020 door mij (Rik Tijdink) en is ontstaan vanuit DJ Rik. In de jaren ervaring als dj heb ik gemerkt dat er veel particulieren zijn die niet precies weten hoe een feest of evenement gepland moet worden, of er simpelweg geen tijd voor hebben. Doordat er veel vraag is naar deze diensten, terwijl het aanbod beperkt is, ben ik daarom begonnen met het aanbieden van deze diensten.

 

Onafhankelijk en transparant

Ik ben volledig onafhankelijk en duidelijk in het aanbieden van mijn diensten. Ik vraag bij meerdere partijen een prijsopgave en kunnen daar eventueel samen een keuze uit maken. Misschien heb je zelf al een voorkeur en die kunnen we dan samen bespreken.

 

Verhuur van licht en geluid

Voor bepaalde feesten en evenementen is het wenselijk dat er licht en/of geluid wordt verzorgd. Dit kan ik eventueel voor je regelen omdat ik licht- en geluidsapparatuur in eigen beheer heb. Juist daarom kan ik dit dan voor een interessante prijs aanbieden.

Ik zal mijzelf echter nooit promoten als er een andere artiest of bedrijf is, die diensten of producten kan leveren die beter aansluiten bij jouw feest of evenement. De keus hiervan leg ik altijd bij de klant.

 

Particuliere, zakelijke en openbare evenementen

Revental is er voor iedereen die een feest of evenement moet organiseren. Van een klein verjaardagsfeest tot een groot festival. Ik heb een eenmanszaak, dat betekent dat ik de organisatie over het algemeen alleen doe maar op locatie werk ik vaak in teamverband, wanneer een evenement met meerdere bedrijven opgezet moet worden. Ik ben de schakel tussen jou en de betreffende bedrijven en zorg ervoor dat alles in goede banen geleid wordt.

Wat betreft de organisatie kan ik, afhankelijk van de grootte van het evenement en mijn eigen planning, ervoor kiezen om een derde partij in te schakelen om mij te ondersteunen, of om mijzelf aan te bieden ter ondersteuning van een bestaand team. Ik kan prima in teamverband werken mocht dit nodig zijn. Elk evenement is maatwerk en ik zal per evenement kijken wat voor jou/jullie de beste optie is, alles natuurlijk in overleg.