20% extra korting op het gehele verhuurassortiment in 2021 met kortingscode: REVENTAL2021

Home » Over... » ...mij

Over mij

Foto van mijzelf

Heb je een vraag? Ik help je graag! Je kan mij bereiken per telefoon (bellen of Whatsapp), mail, of Social Media!

Hoi en welkom bij Revental! Mijn naam is Rik Tijdink. De meeste mensen in de omgeving van Lochem kennen mij waarschijnlijk eerder als DJ Rik. Misschien heb je mij al eerder zien draaien op een feestje, of heb je mijn bus zien rijden in Lochem of omgeving. In 2008 ben ik begonnen met draaien, al was het toen meer een hobby. Deze hobby groeide uit tot een serieuze business bij de KVK in 2016, en ondanks dat ik het draaien nog ontzettend leuk vind, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. In 2019 nam ik de stap en kocht ik mijn eerste boek over het plannen van events. Na vele uren erin gestopt te hebben, kwam Revental tot stand in begin 2020. 

 

Met Revental kan ik particulieren en bedrijven helpen bij het organiseren van feesten en evenementen. Voor een eventplanner is dit dagelijkse kost, maar voor een bedrijf of een particulier kan het organiseren van een event best spannend zijn. Hoe pak je zoiets aan? Waar begin je mee? Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreek ik met jou de mogelijkheden. Misschien heb je zelf al een bepaald idee hoe jouw tuinfeest er uit moet komen te zien? Samen kijken we of jouw idee aansluit bij de mogelijkheden en waar nodig is kan ik je adviseren.

 

Door een eventplanner in te huren ben je zelf zo min mogelijk tijd kwijt, maar ik zorg er voor dat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden over de voortgang van het feest. Dit doe ik door in ieder geval één kennismaking te plannen met jou op locatie en een op het moment dat alles (bijna) rond is. Alle voorbereidingen leg ik digitaal vast zodat ik altijd alles bij de hand heb, waar ik ook ben. Lekker milieubewust ook!