Over Revental

Eerst even voorstellen

Foto van mijzelf

Heb je een vraag? Ik help je graag! Je kan mij bereiken per telefoon (bellen of Whatsapp), mail, of Social Media!

Hoi en welkom bij Revental! Mijn naam is Rik Tijdink. De meeste mensen in de omgeving van Lochem kennen mij waarschijnlijk eerder als DJ Rik. Misschien heb je mij al eerder zien draaien op een feestje, of heb je mijn busje zien rijden in Lochem of omgeving. In 2008 ben ik begonnen met draaien, al was het toen meer een hobby. Deze hobby groeide uit tot een serieuze business bij de KVK in 2016, en ondanks dat ik het draaien nog ontzettend leuk vind, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. In begin 2020 kwam Revental tot stand. Een nieuwe stap in mijn leven, maar niet geheel een sprong in het diepe. Door de jaren heen heb ik ook heel veel ervaring opgedaan over hoe een feest opgezet moet worden, en hoe niet...

 

Met Revental kan ik particulieren en bedrijven helpen bij het organiseren van feesten en evenementen. Voor een eventplanner is dit dagelijkse kost, maar voor een bedrijf of een particulier kan het organiseren van een event best spannend zijn. Hoe pak je zoiets aan? Waar begin je mee? Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreek ik met jou de mogelijkheden. Misschien heb je zelf al een bepaald idee hoe jouw tuinfeest er uit moet komen te zien? Samen kijken we of jouw idee aansluit bij de mogelijkheden en waar nodig kan ik je adviseren.

 

Door een eventplanner in te huren ben je zelf zo min mogelijk tijd kwijt, maar ik zorg er voor dat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden over de voortgang van het feest. Dit doe ik door in ieder geval één kennismaking te plannen met jou op locatie en een op het moment dat alles (bijna) rond is. Alle voorbereidingen leg ik digitaal vast zodat ik altijd alles bij de hand heb, waar ik ook ben. Dit is natuurlijk ook een mooie knipoog naar het milieu!


Hoe ik werk

1. Vrijblijvende afspraak maken

2. Offerte met prijsindicatie

3. Voorbereidingen treffen

4. Laat het event beginnen!


Een afspraak maken kan per mail, telefoon, of via dit formulier. Ik zal vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Nadat we onze eerste afspraak hebben gehad, ontvang je van mij een offerte voor mijn diensten. Deze kun je digitaal goedkeuren.

Zodra de offerte goedgekeurd is, ga ik aan de slag met de voorbereidingen. Ik hou je regelmatig op de hoogte over de voortgang van jouw evenement. 

Voor dat je het weet is het zo ver. Alles is voor je geregeld zodat je zelf tijd over houdt om met jouw gasten/klanten te kunnen praten.

Onafhankelijk en transparant

Ik ben onafhankelijk en duidelijk in het aanbieden van mijn diensten. Ik vraag bij meerdere partijen een prijsopgave en kunnen daar eventueel samen een keuze uit maken. Misschien heb je zelf al een voorkeur en die kunnen we dan samen bespreken.

 

Verhuur van licht en geluid

Voor bepaalde feesten en evenementen is het wenselijk dat er licht en/of geluid wordt verzorgd. Dit kan ik eventueel voor je regelen omdat ik bepaalde licht- en geluidsapparatuur in eigen beheer heb. Juist daarom kan ik dit dan voor een interessante prijs aanbieden. Ik zal mijzelf nooit promoten als er een andere artiest of bedrijf is die diensten of producten kan leveren die beter aansluiten bij jouw feest of evenement.

 

Particuliere, zakelijke en openbare evenementen

Revental is er voor iedereen die een feest of evenement moet organiseren. Van een klein verjaardagsfeest tot een groot festival. Ik werk als ZZP'er, dat betekent dat ik de organisatie over het algemeen alleen doe. Voor de voorbereiding en uitvoering van het evenement op locatie worden er vaak andere bedrijven ingezet, waar ik een stuk coördinatie in verzorg. Ik ben de schakel tussen jou en de betreffende bedrijven en zorg ervoor dat alles in goede banen geleid wordt.

 

Wat betreft de organisatie kan ik, afhankelijk van de grootte van het evenement en mijn eigen planning, ervoor kiezen om een derde partij in te schakelen om mij te ondersteunen, of om mijzelf aan te bieden ter ondersteuning van een bestaand team. Ik kan prima in teamverband werken mocht dit nodig zijn. Elk evenement is maatwerk en ik zal per evenement kijken wat voor jou/jullie de beste optie is.