Iedereen kent het wel; je eigen verjaardag vieren thuis neemt veel tijd in beslag. Je moet van alles inkopen, klaarmaken, klaarzetten en gedurende de dag en/of avond ook de gasten voorzien van een hapje en een drankje. Je houdt amper nog tijd over om te kletsen met je gasten. Aan het eind van de dag ben je helemaal gesloopt en heb je nog nét genoeg puf om je bed te bereiken. De volgende dag kom je erachter wat voor puinhoop het is geworden.

 

Op deze manier "vier" je je verjaardag niet, maar regel je je eigen verjaardag. Wat is er nou fijner dan dat alles voor jou geregeld wordt en dat je zelf genoeg tijd over houdt om met je gasten te kletsen en dat je aan het eind van de avond of de volgende dag alles voor je wordt opgeruimd?

 

Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. De eerste kennismaking (op locatie) is gratis en vrijblijvend en ik zal jou/jullie daarna een passende offerte sturen. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het formulier in, of neem telefonisch contact met mij op.