Yes! We mogen (bijna) weer!

Gepubliceerd op 3 juli 2021 om 14:01

Voor velen van jullie is het al een tijd geleden dat je met een grote groep mensen samen was. Dansend op een bomvolle dansvloer te genieten van de plaatjes die de DJ draait of de band speelt. In de rij bij de bar voor een heerlijk getapt biertje. Lekker kletsen met je buurman, collega, familie, vriend of misschien wel vreemdeling. Het was allemaal mogelijk... ruim 1,5 jaar geleden.  

 

De evenementen beginnen langzamerhand weer op gang te komen. Gelukkig maar, want was dat de afgelopen tijd een gemis zeg!  

 

Je zal inmiddels vast al wel op een verjaardag of klein feest uitgenodigd zijn geweest, dus de grotere feesten zullen er ook snel weer aankomen. Wil jij een groot feest geven of ken je iemand die een feest wil geven? Dan help jou graag met de organisatie hiervan want misschien moet na 1,5 jaar het geheugen weer even opgefrist worden met wat er allemaal bij komt kijken... 

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn, of ben je erg geïnteresseerd geworden? Neem dan contact met mij op.

 

Een klein feest heeft natuurlijk geen complete organisatie nodig, daarom kun je ook gewoon alleen producten huren bij Revental. Je kan daarbij altijd wat vragen stellen over hoe en wat voor jouw feest.

 

Trouwens, wist je dat het inhuren van een partyplanner helemaal niet duur hoeft te zijn? Door de vele connecties weet Revental altijd de juiste prijs & kwaliteit verhouding te vinden, precies wat genoeg is voor jouw feest. 


«