COVID-19 maatregelen bij Revental

Gepubliceerd op 10 juni 2020 om 20:22

De coronacrisis heeft inmiddels veel impact op ons dagelijks leven. Evenementen zijn afgelast, scholen zitten (deels) dicht, we zijn massaal aan het thuiswerken en in de zorg is het flink aanpoten. Iedereen merkt er wel iets van. Misschien heeft de horeca en evenementenindustrie het financieel gezien wel het zwaarst te voorduren... Wat voor maatregelen neemt Revental om de kans op besmetting te minimaliseren?

 

Maatregelen RIVM

Na maanden van "lockdown-light" zijn veel mensen weer toe aan samen zijn, vooral wanneer de zon schijnt, de T-shirts en jurken weer uit de kast kunnen en de bloemen en planten weer kleur krijgen. De grotere evenementen zullen nog even op zich wachten, maar langzamerhand worden er weer kleine (verjaardags)feestjes georganiseerd. Gelukkig is dit allemaal weer mogelijk met de versoepelde maatregelen van het RIVM. 

 

Hygiëne en afstand

We moeten natuurlijk nog wel oppassen de komende tijd en dat betekent dat ook de evenementen branche zich moet aanpassen aan onze huidige manier van leven. Hygiëne en afstand zijn daarbij de meest belangrijke punten.

 

Maatregelen Revental

Op feesten en evenementen die Revental organiseert, wordt de mogelijkheid geschept om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast worden de verhuurproducten ontsmet voordat deze aan jou worden vergeven. Je krijgt ontsmettingsdoekjes mee zodat je gedurende het gebruik van het product deze kan ontsmetten. Bij het afhalen of bezorgen van producten kun je betalen door middel van een mobiel pinautomaat.

 

Met deze maatregelen zorgen we samen voor een veilige manier van feesten geven en organiseren en kan het ook nog leuk blijven!


«   »